Thuis

Beijing Haina Lean Electronic CO., LTD

Bedrijfsprofiel

Is mager de Elektronikaco. van Peking Haina, Ltd één van de meest professionele PCB-vervaardiging in Peking, China. Met meer toen 10 jaar van ontwikkeling, wordt de Magere Elektronika van Haina een eerste klassenvervaardiging van HDI-PCB, met productievermogen 4000 vierkante meters.

Onze fabriek verstrekt hoogte - de het ontwerpdienst van kwaliteits de naakte PCB, PCB-van de lay-out en PCB-assemblagedienst, met inbegrip van componentensourcing, functietest, conforme deklaag en volledige assemblage voor cliënten allen.

 

Wij hebben kwistige ervaring in de productie van PCB, bezeten ervaren technisch R&D-technologieteam, jonge en professionele verkoop en klantenserviceteam, ervaren en professioneel verwervingsteam en assemblage testend team, die de productenkwaliteit van het pastarief, op tijd leveringstarief van klantenorden ervoor zorgt.

Onze diensten omvatten: ontwerp en lay-out van de kringsraad, 2-46 lagenpcb, professionele FPC-productie, elektronische componenten, de professionele verwerking van SMT, het Solderen en Assemblage, vooral steekproef en kleine bulkorders die kopen de het vervaardigen. wij hebben de voordelen van een snel citaat, snelle productie, snelle levering.

 

Is de Haina magere Elektronika een one-stop EMS-leverancier PCB-ontwerp integreren, PCB vervaardigend, Componentensourcing en PCB-assemblage die.
Het bedrijf is gespecialiseerd in elektronische producten ondersteunend de verwerkingsdiensten, hoofdzakelijk om ontwerp van de kringsraad te ondernemen, lay-outproductie die, componentenverwerving, PCB-plaat, het lassenassemblage van de kringsraad de zuiverende en andere OEM/ODM-diensten het maken.

Onze eerste fabriek wordt gevestigd in Changping-District, Peking, de belangrijkste straling Haidian, Changping, Chaoyang drie gebieden van Peking. Sinds de onderneming van ons bedrijf, hebben wij het creëren van hoogte - kwaliteit, hoog rendement aangehangen, goedkope bedrijfsdiefilosofie op de verwerkende industrie van de kringsraad voor klanten wordt gebaseerd. Het grootste deel van het belangrijkste personeel van het bedrijf zijn rijpe technische talenten die bezig zijn geweest met de industrie meer dan 10 jaar, en rijke ervaring in de productie van SMT gehad en de ONDERDOMPELING, heeft ook rijke ervaring in productie voor hoogte - dichtheid & moeilijkheid aan pakketcomponenten zoals BGA. Wij verkrijgen een goede reputatie in de industrie door de ononderbroken inspanningen van al personeel en de hoogte - de kwaliteitsdienst. Onze tweede takinstallatie wordt gevestigd in Langfang-stad, en behandelt hoofdzakelijk het gebied van Fengtai en Daxing Yizhuang-.

Het bedrijf streeft „inclusiviteit, people-oriented voortreffelijkheid na,“. Vernieuw, neem constant technologie als kern, achtingskwaliteit als leven, en voorzie van ganser harte klanten van uitstekende kwaliteit en de hoog rendement vermenselijkte diensten. Wij zijn bereid om onze klanten met het principe van ononderbroken eerlijkheid & betrouwbaarheid, pragmatisme en innovatie te dienen.

Momenteel, zijn de belangrijkste samenwerkingsindustrieën automobielelektronika, mededelingen, audio en video, opto-elektronica, robotica, hydro-elektrische macht, medische behandeling, ruimte, onderwijs, radiofrequentie, de voedingenz. industrieën.

China Beijing Haina Lean Electronic CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2006: Onze eerste fabriek wordt gevestigd in Changping-District, Peking, met een installatiegebied van suqaremeter van meer dan 2000 en 85 werknemers. De aandeelhouders en de kernwerknemers werkten ooit en zijn ervaren in Foxconn, Perian, en het Verre Oosten meer dan tien jaar. Het bedrijf heeft een verscheidenheid van SMT en ervaring van de ONDERDOMPELINGSproductie, evenals high-density van BGA enz. & superieure moeilijke verpakkende componenten. Momenteel is het bedrijf uitgerust met 4 SMT-hoge snelheidsproductielijnen met inbegrip van het recentste model van YAMAHA van Japan en Samsung van Zuid-Korea, met een gemiddelde dagelijkse productiecapaciteit van 10 miljoen punten.

 

2019: Onze tweede installatie ligt in Wuqing, Tianjin-stad. productiecapaciteit verder om uit te breiden en beter klanten op Tianjin, Yizhuang en het omringende gebied van Hebei te dienen, vestigde ons bedrijf een tak in Wuqing, met een installatie van 4000 vierkante die meters, in 6 SMT-hoge snelheidsproductielijnen wordt geïnvesteerd, twee die ONDERDOMPELINGSproductielijnen en een lopende band, en met een volledig laboratorium en zelf-gebouwde faciliteiten van het materiële opslagbeheer wordt uitgerust.

Beijing Haina Lean Electronic CO., LTD
Beijing Haina Lean Electronic CO., LTD
Beijing Haina Lean Electronic CO., LTD
Beijing Haina Lean Electronic CO., LTD
Beijing Haina Lean Electronic CO., LTD
Beijing Haina Lean Electronic CO., LTD
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Haina magere PCBA

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 600-1000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Beijing Haina Lean Electronic CO., LTD Certificaten China Beijing Haina Lean Electronic CO., LTD Certificaten China Beijing Haina Lean Electronic CO., LTD Certificaten