Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Beijing Haina Lean Technology Co., Ltd 86-010-57158440 marina@hnl-electronic.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Wat betekent SMT in technologie?

Wat betekent SMT in technologie?

January 13, 2022

Wat betekent SMT in technologie?

 

SMT-het flard verwijst naar de afkorting van een reeks technologische processen die op basis van PCB worden verwerkt. PCB (Gedrukte Kringsraad) is een gedrukte kringsraad.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat betekent SMT in technologie?

 

SMT is Oppervlakte opzet Technologie (de afkorting van Oppervlakte zette Technologie op), die de populairste technologie en het proces in de elektronische assemblageindustrie is. De elektronische kringsoppervlakte zet technologie (de Oppervlakte zet Technologie, SMT) op op, gekend als oppervlakte zet op of de oppervlakte zet technologie op. Het is een soort oppervlakte opzet componenten zonder lood of korte lood (SMC/SMD voor korte, spaandercomponenten in Chinees) opgezet op de oppervlakte van de gedrukte kringsraad (PCB) of de oppervlakte van andere substraten. Van de terugvloeiings het solderen of onderdompeling solderende en andere methodes om de technologie van de kringsassemblage te solderen en te assembleren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat betekent SMT in technologie?

 

In normale omstandigheden, worden de elektronische producten die wij ontworpen door PCB plus diverse condensatoren, weerstanden en andere elektronische componenten volgens het ontworpen schakelschema hebben gebruikt, zodat allerlei elektrische apparaten diverse te verwerken de verwerkingstechnieken van de smtplaatsing vereisen.

 

Voor meer informatie, gelieve te contacteren: marina@hnl-electronic.com
whatsapp /wt: +86-13722988404